Szeretettel köszöntjük honlapunkon!


2020-09-17

Egy különleges tanév megnyitójára

Szeptember 1-jén becsengettek, elkezdődött egy új tanév. Mindannyian nagyon vártuk már, hogy ismét az iskola falai között a megszokott módon együtt, személyes megerősítésekkel megtámogatva láthassunk munkához. Az évnyitó alkalmából meghallgattuk a 11. E osztályosok ünnepi műsorát, amelyet Blahó-Kiss Katalin tanárnő állított össze. Ezután a  szentmisén kértük a Szentlélek segítségét, hogy az előttünk álló feladatainkat sikerrel teljesíthessük.
2020-07-14

Magyarország jó tanulója, jó sportolója

Kismárton Zoltán, iskolánk 10. C osztályos tanulója a 2018/2019. tanévben elért eredményes tanulmányi munkáját és kimagasló sportteljesítményét elismerve ismét állami kitüntetésben részesült a Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019 cím elnyerésével.
2020-06-18

A 12. A osztályfőnökének üzenete

Nagy szeretettel búcsúzom a végzős 12. A osztálytól, az elektrósoKKKtól. Búcsúzom Tőletek mint osztályfőnök –  az utolsó osztályomtól.
2020-06-18

A 12. B osztálytól búcsúzik az osztályfőnök

A 12. B osztálytól búcsúzik az osztályfőnök Fájó búcsúzni attól a dologtól, amit hosszú várakozás után végül megkap az ember.  Ezért fájdalmas nekem búcsúzni a 12.B osztálytól, aminek négy évig részese lehettem.
2020-06-18

Búcsú a 12. C osztálytól

Milyen más minden! Csupa dísz a tábla,s május virágzik a vén padokon.Öltöztetem szavam fénybe, virágba,könnybe, mosolyba, mert búcsúzkodom.
2020-06-18

A 12. D osztályfőnökének szavai

A 12. D osztályfőnökének szavai Az első osztályomat búcsúztatom, így különösen nehéz a szívem. Négy évvel ezelőtt nemcsak Ti, de én is izgalommal, kíváncsisággal és némi szorongással vártam a pillanatot, hogy közösen induljunk el az előttünk álló ismeretlen úton. Nagyon sok mindent szerettem volna megtanítani Nektek. Ez azonban nem egyoldalú folyamat volt, hiszen én is rengeteget tanultam Tőletek.  Köszönöm az együtt töltött órák, műsorok, kirándulások, beszélgetések hangulatát, és azt a szeretetet, amit Tőletek kaptam.
2020-06-18

A búcsú szavai a közgazdasági osztályhoz

A búcsú szavai a közgazdasági osztályhoz 12. E® ….®, mint original, eredeti mind közösségben, kitartásban, teljesítményben, célokban. Most valami gyökeresen megváltozik, kedves 12. E, mindenki megkezdi a maga felnőtt életét, és megtalálja majd a saját új közösségét. De bárhová is vet benneteket a sors, fejlesszétek tovább magatokban az itt kapott értékeket, merítsetek erőt az itt töltött napokból. Kívánom, hogy mindenki örömet leljen a munkájában, találja meg az élet minden pillanatában a boldogságot, és minden nehézségből talpra tudjon állni.
2020-06-09

Érseki videoüzenet a tanév végén

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt március végétől megváltozott az oktatás rendje, a közös hálaadás, a Te Deum is elmarad. Ternyák Csaba egri érsek videoüzenetben zárta a tanévet.
2020-05-13

Zeltner Domonkos városi kitüntetést kapott

A városi diáknapon adták volna át Gyöngyös város kiemelkedő fiataljainak a megtisztelő kitüntetéseket. Az ünnepséget elhalasztották a járványügyi helyzet miatt. A  Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért kitüntetést 2020-ban  Zeltner Domonkos kapta.
2020-04-14

Üzenetek filmekben megfogalmazva

A koronavírus miatti tanítási rend miatt kiürült az iskola, szünetelnek a megszokott programok, nem szól a csengő, a tanórák a digitális térben zajlanak. De a Bottyán tanárai és dolgozói úgy érezték, érdemes a hiányérzetüket üzenet formájába önteni, ezért először egy olyan kisfilmet álmodtak meg, amelyet Tomcsik Erika tanárnő szervezőmunkája és Kaló István tanár úr technikai tudása hozott létre sok más közreműködő segítségével.
2020-03-19

Egy rendkívüli március 15-i ünnep

Neked mi jut eszedbe, ha azt hallod, 1848. március 15-e? Ezzel a mondattal indult idén az ünnepi műsor iskolánkban. A diákoknak eszébe jutottak színek, szavak, hangok, illatok, és természetesen a forradalom hőseinek nevei. Élőképekkel, dalokkal, jelenetekkel és ismert Petőfi-versekkel idézték meg a történelmi eseményeket. És nekünk mi jut majd eszünkbe, ha azt halljuk majd, 2020. március 15-e?
2020-03-19

Győzelem a megyei Kazinczy-versenyen

Az iskolai megmérettetés után március 6-án Egerben, a Dobó Gimnáziumban rendezték meg a Kazinczy Ferencről elnevezett Szép magyar beszéd verseny megyei fordulóját. Iskolánkat Tóth Bence 10. B osztályos tanuló képviselte, és a szakképző iskolák mezőnyében I. helyezést ért el. Ludányiné Prém Juditfelkészítő tanár
Skip to content