Slide

Felvételi tájékoztató

A felvételi eljárás menetéről itt olvashatsz bővebben!!!

Tájékoztató a szakmai és munkaköri alkalmasság elbírálásának egészségügyi szempontjairól

 
Kedves Nyolcadikos!

Hamarosan arról kell döntened, hogy az általános iskola befejezése után hol folytatod tanulmányaidat. Döntésedhez szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy bemutatjuk iskolánk ágazatait, a választható tanulási irányokat. Reméljük megtalálod azt az ágazatot, ahol képességeidet a legjobban kibontakoztathatod.
Iskolánk a szakképzés terén szép hagyományokra tekint vissza. Immár több mint ötven éve képez a városnak, a megyének és a tágabb régiónak szakembereket, akikről elmondhatjuk, hogy az életben becsülettel megállták helyüket.
Ha érdekel a körülötted zajló világ, foglalkoztatnak a gazdasági, elektronikai, számítástechnikai és gépészeti kérdések, dönts a mi iskolánk mellett, és nyújtsd be hozzánk a jelentkezési lapot. Ezen tüntesd fel a választott szakirányt, valamint azt, hogy melyik idegen nyelvet kívánod elsőnek választani. Miután minden ágazat „külön iskolának” számít, ezért intézményünket első, második, harmadik helyen is megjelölheted egyszerre.

Nehéz döntés előtt állsz, kérünk, fontold meg alaposan a választásodat.
Ha iskolánkat választod és nálunk szeretnél továbbtanulni, szeretettel várunk.

 
Tisztelt Szülők!

A pályaválasztás mindenki számára fontos döntés. E döntés felelősségét pedig nemcsak a diákoknak, hanem a szülőknek is fel kell vállalniuk. Intézményünk sokszínű tanulási lehetőséget kínál diákjainak, figyelembe véve a továbbtanulási lehetőségeket is.

Iskolánk „nyitott iskola”. A szülőknek is helyük van az intézmény életében. Képviselőik részt vehetnek mindennapjainkat befolyásoló döntések előkészítésében, a közös programokban.

E rövid bevezető után kérem tekintsék meg , hogy mit kínál a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Középiskola és Kollégium.

Az iskola tantestülete és vezetősége
 
Iskolánk címe:

Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium

3200 Gyöngyös, Than Károly út 1.

Telefon: 37/505-100

Fax: 37/505-108

Igazgató: Benyovszky Péter

Iskolánk megközelítése a Google Maps segítségével
Megszakítás