Szeretettel köszöntjük honlapunkon!


2020-10-05

Szent Gellért ünnepén

Szent Gellért ünnepén Szeptember kiemelkedő ünnepei számunkra a Szent Gellértről mint védőszentünkről  és Vak Bottyán generálisról mint  névadónkról való megemlékezések. Az idei ünnep különlegessége az volt, hogy az előző tanév kitüntetett tanulóinak csak most nyílt alkalmunk ünnepélyes keretek között átadni az elismerő okleveleket és jutalmakat. Így a legfiatalabb bottyánosok előtt igazgató úrtól vehette át a Vak Bottyán-díjat Borsos Bence és Horváth Zsombor Ákos, míg a Procter & Gamble képviseletében Szamosvári Ivett adta át a Szakmai díjat Szabó Patrik Lászlónak.
2020-10-05

Az összetartó közösségeken belül megélt öröm ereje

Minden tanévben két kiváló tanuló érdemli ki a Bottyán-díjat. A tavalyi tanév végén nem kaphatott méltó kereteket a díjátadó, ezért idén a Szent Gellért-ünnepségen a legfiatalabb bottyánosok előtt vehette át az elismerést Borsos Bence.  Családról, szakmáról, döntésekről kérdeztem.
2020-10-05

Kitartás a tanulásban és a sportban

A 2020. év egyik Bottyán-díját Horváth Zsombor Ákos vehette át igazgató úrtól. Zsombor kitűnő tanuló, és ezen kívül büszkék lehetünk egy különleges sportban, a sportlövészetben elért sikereire is. Iskolánk hírnevét öregbítette például tavaly a Diákolimpia Országos Döntőjében egyéni és csapatban elért bajnoki címével. 2018-ban megkapta Az év diákja kitüntetést.
2020-10-05

Az informatika a kihívások miatt érdekes

A 2020. év szakmai díját idén Szabó Patrik László kapta. A díj elismerte Patrik sokoldalúságát, önzetlenségét, amelyet sok iskolai rendezvény szervezésekor megtapasztalhattunk, illetve azt a fejlődési ívet, amelyet végigkövethettünk az elmúlt négy év alatt. Szakmai sikereinek titkairól kérdeztem őt.
2020-09-17

Egy különleges tanév megnyitójára

Szeptember 1-jén becsengettek, elkezdődött egy új tanév. Mindannyian nagyon vártuk már, hogy ismét az iskola falai között a megszokott módon együtt, személyes megerősítésekkel megtámogatva láthassunk munkához. Az évnyitó alkalmából meghallgattuk a 11. E osztályosok ünnepi műsorát, amelyet Blahó-Kiss Katalin tanárnő állított össze. Ezután a  szentmisén kértük a Szentlélek segítségét, hogy az előttünk álló feladatainkat sikerrel teljesíthessük.
2020-08-28

Csapatépítő kirándulás a kilencedikeseknek

Augusztus végén a Mátra gyönyörű vonulatai szolgáltak díszletül a 9. osztályos diákok ismerkedő táborához. A 9. A és a 9. C osztály Mátraszentistvánban, a 9.B, a 9.D és a 9. E osztály pedig Bagolyirtáson tölthetett el két felejthetetlen napot. 
2020-07-14

Magyarország jó tanulója, jó sportolója

Kismárton Zoltán, iskolánk 10. C osztályos tanulója a 2018/2019. tanévben elért eredményes tanulmányi munkáját és kimagasló sportteljesítményét elismerve ismét állami kitüntetésben részesült a Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019 cím elnyerésével.
2020-06-18

A 12. A osztályfőnökének üzenete

Nagy szeretettel búcsúzom a végzős 12. A osztálytól, az elektrósoKKKtól. Búcsúzom Tőletek mint osztályfőnök –  az utolsó osztályomtól.
2020-06-18

A 12. B osztálytól búcsúzik az osztályfőnök

A 12. B osztálytól búcsúzik az osztályfőnök Fájó búcsúzni attól a dologtól, amit hosszú várakozás után végül megkap az ember.  Ezért fájdalmas nekem búcsúzni a 12.B osztálytól, aminek négy évig részese lehettem.
2020-06-18

Búcsú a 12. C osztálytól

Milyen más minden! Csupa dísz a tábla,s május virágzik a vén padokon.Öltöztetem szavam fénybe, virágba,könnybe, mosolyba, mert búcsúzkodom.
2020-06-18

A 12. D osztályfőnökének szavai

A 12. D osztályfőnökének szavai Az első osztályomat búcsúztatom, így különösen nehéz a szívem. Négy évvel ezelőtt nemcsak Ti, de én is izgalommal, kíváncsisággal és némi szorongással vártam a pillanatot, hogy közösen induljunk el az előttünk álló ismeretlen úton. Nagyon sok mindent szerettem volna megtanítani Nektek. Ez azonban nem egyoldalú folyamat volt, hiszen én is rengeteget tanultam Tőletek.  Köszönöm az együtt töltött órák, műsorok, kirándulások, beszélgetések hangulatát, és azt a szeretetet, amit Tőletek kaptam.
2020-06-18

A búcsú szavai a közgazdasági osztályhoz

A búcsú szavai a közgazdasági osztályhoz 12. E® ….®, mint original, eredeti mind közösségben, kitartásban, teljesítményben, célokban. Most valami gyökeresen megváltozik, kedves 12. E, mindenki megkezdi a maga felnőtt életét, és megtalálja majd a saját új közösségét. De bárhová is vet benneteket a sors, fejlesszétek tovább magatokban az itt kapott értékeket, merítsetek erőt az itt töltött napokból. Kívánom, hogy mindenki örömet leljen a munkájában, találja meg az élet minden pillanatában a boldogságot, és minden nehézségből talpra tudjon állni.
Skip to content