Berze Kupa 2017

A 2017. február 4-én, szombaton megrendezésre kerülő Berze Kupán az idén is elindultak a Bottyán röplabdázni szerető csapatai.
A Berze Nagy János Gimnázium Koháry István Tornacsarnokában zajlott az esemény, Lisztik János tanár úr szervezésében. Hiesz György polgármester úr nyitotta meg beszédével a rendezvényt, de még mielőtt megkezdődtek volna a meccsek, minden csapat a tragikus hirtelenségben elhunyt Száraz Tamásról emlékezett meg.
A X. jubileumi Berze Kupán több mint 150 gyöngyösi röplabdás vett részt, sok szurkolóval. Az induló 12 férfi és 11 női csapat „A” és „B” kategóriába volt sorolva, illetve 6 mix, vagyis vegyes (3 lány, 3 fiú) csapat is képviseltette magát a megmérettetésen.
Iskolánk 3 gárdával is szerepelt a tornán: egy lány, egy fiú és egy pedagógus csapattal.
A lány csapat tagjai: Celeste Mier (cserediák, 11.E), Kiss Adrienn (11.E), Madarász Ivett Fanni (11.E), Bernát Viktória (volt bottyános diák), illetve a Keriből segített be a csapatba Farkas Petra és Tóth Katalin.
A fiú csapat tagjai: Ambrúzs Dominik (11.C), Majoros Gergő (11.C), Márton Máté (12.C), Morvai Dávid (11.A), Radics József (11.E), Telek Bálint (11.C), Végh Dávid (11.C), Zeltner Domonkos (12.D).
A pedagógus csapat tagjai: Gál Géza, Polgári Tamás, Somody Béla, Szabó Dániel, Varga Csaba és Soltész Gábor tanár urak, illetve ide és a fiú csapatba is besegített még Dudás Bálint.

Eredmények:
A lányok ezüstérmesek lettek az öt csapatból a „B” kategóriában.
A pedagógusokból álló csapatunk a bronzérmet szerezte meg az „A” kategóriában.
A fiúk pedig a IV. helyen végeztek a „B” kategóriában.
A mix csapatunk Soltész tanár úr vezetésével ezüstérmet szerzett.

A nap végére igazán elfáradtunk, de volt lelki erőnk, támogatásunk, szurkolóink, akik ott voltak, segítettek, akiknek ezúton is köszönjük szépen a biztatást!
Bízunk benne, hogy jövőre még többen leszünk, és még jobb eredményekkel zárhatjuk a tornát.

Hajrá Bottyán!

Madarász Ivett Fanni 11.E

Megszakítás