„Aludj máskor” – idén máshol

A 24 órás vetélkedő „Aludj máskor” egy fiataloknak szóló rendezvény, melyen egy adott város, megye vagy térség összes középiskolása mérheti össze tudását, erejét, kitartását, kreativitását. A közös játék keretein belül az élményszerzés a közösségépítéssel, együttműködéssel és a sportszerű versengéssel párosul. Szolnok 17. alkalommal szervezte meg az eseményt. Itt jártak diákjaink. Október 14-én, 11 bottyános erősítette Gyöngyös város diákönkormányzatának csapatát. Tavaly a mi városunk hívta meg a szolnokiakat az egész napos versenyre, idén pedig mi vendégeskedtünk náluk.

A csapat tagjaként nagy izgalommal indultam útnak. Az izgalom mellett volt bennem félelem is, mivel sok embert nem ismertem a csapatból, ezért nem tudtam, együtt tudunk-e majd működni. Hamar kiderült, hogy félelmem alaptalan volt, hiszen már a versenyre vezető úton nagyot buliztunk, és odaérve sem múlt el ez a hangulat. A fáradtság eluralkodtával az ismerősök száma is növekedett. Hatalmas buli volt az egész, és a kitartás igazi próbája. Kiderült, hogy hajnalban jobban megy a tánctanulás, mint mikor még frissek és üdék vagyunk. Az élményeket összeszedtük, a hangunkat elhagytuk. Nagyon fáradtan, de hatalmas élményekkel tértünk haza. Már most izgatottan várjuk a városi 24 órás vetélkedőt.

A bottyános Tőzsdecápák: Kiss Loretta, Huszár Lili, Nagy Zsófi, Mircea-Daszkál Írisz, Kovács Márton, Harkó Bence, Gyallai Máté, Zombori Norbert, Kovács Viktor, Toma Kristóf és Galyó Ignác.

Kovács Márton 12. C
csapatkapitány

Megszakítás