Ismét becsöngettek!

2017. szeptember 1-je az a nap, amikor ismét megszólal a csengő az iskolákban. A Vak Bottyán János Katolikus Szakgimnáziumban 741 tanuló hallotta a csengőszót. Ez a tanév az első olyan év, amikor tavaly végzett osztályaink nagy része itt nálunk folytatja tanulmányait a technikus képzésben. Nem kevés feladat vár rájuk, hiszen egy év múlva sikeres technikus vizsgát kell tenniük. Remélem, hogy biztos alapokra tudnak tovább építkezni. Ehhez jelentenek támasztékot régi-új osztályfőnökeik.

Izgatottan vártuk a 9. évfolyam tanulóit! Isten hozta őket a Bottyánban! Kívánjuk, hogy váljanak igazi SZAK-EMBERekké nálunk. Végezzék munkájukat becsületesen, kitartóan, lelkesen, hogy meg tudják valósítani álmaikat, el tudják érni céljaikat! Mi segítünk ebben!

S végül kívánok minden Bottyánosnak sikeres tanévet Bob Gass gondolataival:

„A győzelemhez vezető út gyakran sorozatos vereségekkel van tele. Fájdalom és gondok nélkül teljesítményünknek nem lenne igazi értéke! Ha nem került semmibe, semmit sem ér. A siker eléréséhez elkerülhetetlen, hogy megtanuljuk legyőzni a nehézségeket és kudarcokat. A kulcs a kitartás.”

Hordós Andrea
tanulmányi igazgatóhelyettes

Megszakítás