A 12. B osztálytól búcsúzik az osztályfőnök

A 12. B osztálytól búcsúzik az osztályfőnök

Fájó búcsúzni attól a dologtól, amit hosszú várakozás után végül megkap az ember.  Ezért fájdalmas nekem búcsúzni a 12.B osztálytól, aminek négy évig részese lehettem.

Egy olyan közösséggé váltatok az elmúlt évek alatt, ami az átlagostól eltérő dinamikával bírt, ami révén csodákra volt képes. De jól tudjuk, hogy nincsenek csodák, mert minden látszólagos csoda mögött egy varázsló áll. A „varázslók” Ti magatok voltatok, mindannyian különlegesek, egyediek és megismételhetetlenek. Nem véletlenül születtetek, hisz életeteknek pontos oka, célja és értelme van.

Minden szabad tett, egy szabad lény varázslata, amit önmagából teremt az időbe! És csak akkor varázslat, ha az, amit teremt, az időben hat ugyan, mégis független az időtől.

 „A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban.”

Miért? Azért, mert az idő relatív, és ahogy hossza nem az átélés sebességétől, hanem az átélt élmények minőségétől függ, úgy az időben megélhető élmények sem akkor készülnek elő, amikor azok eseményei előttünk megjelennek, és nem ott, ahol aztán megéljük azokat. Az egészben éppen ez a varázslat!

Bátor Szilvia
osztályfőnök

Megszakítás