Segítsünk Rékának! – jótékonysági árverés Dobos Réka megsegítésére

2016 őszén fogalmazódott meg a gondolat, hogy valamilyen módon ismét szeretnénk segíteni egykori tanítványunknak, Dobos Rékának. Réka 2014-ben szenvedett balesetet, és ennek következtében lebénult, tolószékbe került. Iskolánk futballrajongó tanárainak jutott eszébe az ötlet, miszerint megkeresik kedvenc focicsapataikat, és felhívják a figyelmet Réka történetére.

A megkeresések eredményeképp a Coca-Cola jóvoltából egy Dárdai Pál által aláírt Hertha-mezt és EB-labdát, a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó csapata által aláírt mezt, illetve az MTK labdarúgó csapata által aláírt mezt bocsátottunk árverésre. A licit 2016. december közepéig tartott. Az árverés híre Heves megyén túlra is eljutott, Paksról, sőt Kanadából is érkezett felajánlás magánszemélyektől és cégektől egyaránt. De számos adomány érkezett a liciten kívül is. A nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően közel 300.000 forint gyűlt össze. Meghatottan készültünk a december 19-i átadásra. Réka is meglátogatta egykori iskoláját édesanyjával, s a licitet tevők is el tudtak jönni hozzánk.

Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik így segítettek Rékának. Az a Réka, akivel akkor találkoztunk, bár tolószékhez kötött fiatal lány, de tele tervekkel, elképzelésekkel, aki nem adta fel a harcot, keresi a kihívásokat, angolul tanul, lovagolni jár, mögötte egy erős családdal, akik mindben segítik, támogatják a lányukat.

Kívánunk nekik további erőt, és az Isten áldását!

Watch Fifty Shades Darker (2017) Full Movie Online Streaming Online and Download

Megszakítás