Adventi áhítat

Adventben a Bottyán ünnepi ruhába öltözik. Kikerülnek a folyosókra és a termekbe az adventi díszek és koszorúk. Az adventi naptár minden nap új üzenetet rejt. Hétfőnként pedig egy rövid elmélkedés segít ráhangolódni a közelgő ünnepre.

Ebben az évben a 9.C, a 10.A, a 11.E és a 9.E osztályok szívet melengető műsora tette szebbé a készülődés idejét.


December 14-én, lelki napunkon, a beat dallamvilágára épülő keresztény evangelizáció hazai képviselője, az Eucharist együttes dicsőítő énekei és Balog Gyula plébános atya gondolatai nyitották meg a lelkeket, és teremtették meg a megváltó születését váró hangulatot.


A karácsonyi műsort a 9.B osztály készítette el osztályfőnökük, Kalauzné Szabó Csilla és hitoktatójuk, Várallyay Johanna tanárnő segítségével. A műsorban részt vevő gyerekek nagy izgalommal várták az előadás napját, december 21-ét. A rendhagyó műsornak a „A csavargók karácsonya” címet adták, és legfőbb üzenete az volt, hogy karácsonykor a gyermek Jézus mindenki számára megszületik és elhozza a megváltást, legyen az pásztor, király, bűnös, csavargó vagy átlagember. A sok felkészülést igénylő műsor az egész iskola tetszését elnyerte.

Lukács Edina
Kalauzné Szabó Csilla

A karácsonyi műsor képei a galériában és a videógalériában megtekinthetők.

Megszakítás