Bottyán bál – idén VII. alkalommal

Több éve megfogalmazódott bennünk az a gondolat, hogy legyen arra lehetőség, hogy minél több szülő, tanár és bálozó vehessen részt ezen a rendezvényen, melyet 6 éven keresztül Rozgonyi Róbert és Őzse Mihály volt Bottyános szülők önzetlenül szerveztek évről évre.

Köszönöm, hogy az idei évben már közösen szervezhettük a Bált, ahol közel 250 résztvevő volt jelen. Nagy örömömre szolgált, hogy ilyen sokan megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel.

Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta a bált, akár jegyvásárlásával, akár felajánlással, támogatók felkutatásával, vagy az előkészületekben való részvételével.

Az est színvonalát emelték a fantasztikusan tehetséges fellépők. Az első előadó Tóth Nóra volt, aki egy operarészletet hozott nekünk a Csárdáskirálynőből. Őt követte a Dance Land Táncstúdió a nyertes Emlékek című koreográfiával. Majd Páva Anna két musical gyönyörű darabját választotta, a Micsoda nő ez a férfit és a Valahol Európában Talán című számát. Ezután a Dance Land a Diótörőből a babák táncát adta elő mai stílusban. Az utolsó előadók a KÁRÓ színkör tagjai voltak, akik MIMA dalát és egy Korda György-Balázs Klári paródiát varázsoltak a színpadra. Ezután következett a vacsora, melyet Balogh Gyula Atya asztali áldásával és a Károly Róbert Kft. szervírozásával fogyaszthattunk el. Miután mindenki jól lakott következett a hajnalig tartó tánc, melyhez a talpalávalót a csodálatos, fergeteges, utánozhatatlan Andante Zenekar biztosította.

Hálás vagyok Tégla-Szecskő Dórának és Dr. Tégla Zsoltnak, akik minden segítséget megadtak nekem abban, hogy ez a bál sikeres legyen. Külön köszönet jár Farkasné Edinának és Farkas Istvánnak, akik szintén tevékenyen részt vettek a bál előkészületeiben és lebonyolításában. Remélem, hogy jövőre is ilyen sikeresek leszünk majd és minél többen együtt bulizunk egy jótékony cél érdekében!

És végül szeretném mindenkivel megosztani a jó hírt, hogy a legtöbb jegyet a 12.D osztály értékesítette, így ők nyerték meg a versenyt és vehetnek részt egy jégkorcsolyázáson a Gyöngyösi Sportfólió Kft. jóvoltából. Gratulálok a nyerteseknek!

Boáriné Somoskői Tímea

az SZMK elnöke

Megszakítás