Bottyán bál

Ha farsangi időszak, akkor báli szezon. Nem lehet ez alól kivétel iskolánk sem, ahol a szülői szervezet idén is megrendezte a már hagyományosnak mondható Bottyán bált, melynek bevételét a Vak Bottyán Alapítvány iskolánk hátrányos helyzetű tehetséges diákjainak támogatására fordítja.

A mulatságra egy kis műsorral hangolódtunk. Bemutatkoztak a B-faktor tehetségei: Szűcs Viktória , Hibó Daniéla, Silye Levente, Tóth Szilveszter, Karsai Petra és Németh Ágnes. A hangulatot a kiváló hastáncbemutató még tovább fokozta. Fergeteges zene az Andante zenekar jóvoltából, finom vacsora, értékes tombolaajándékok, mulatság hajnalig. Mindehhez mulatni szerető szülői csapat, akik a jó ügy mellé álltak. Mi, akik részt vettünk az estén, elmondhatjuk, hogy ismét feledhetetlen szórakozásban volt részünk.

 Az ötödik alkalommal megrendezett – és évről évre sikeresebb – rendezvény idén is példás összefogás eredménye. Köszönet illeti meg azokat a  szülőket és kollégákat, akik részt vettek a bálon, azokat, akik támogató jegyet vásároltak, azokat, akik az értékes tombolanyereményeket felajánlották, az iskola diákjait, akik műsorral szórakoztatták a bálozókat, az iskola éttermének dolgozóit, akik a finom vacsoráról évről évre gondoskodnak, és végül de nem utolsósorban köszönet illeti meg a két fő szervezőt, Rozgonyi Róbertet és Őzse Mihályt, akik ötödik éve fáradhatatlanul dolgoznak a bál sikeres megszervezéséért és lebonyolításáért.

Lukács Edina

Megszakítás