Vakáció!

2023. június 23-án tanévzáró szentmisére és ünnepségre gyűltünk össze a Szent Bertalan templomban. Balog Gyula plébános atya prédikációjában arra hívta fel a figyelmünket, hogy adjunk  hálát a tanév során kapott ajándékokért: a tudásért, a barátságokért, a lelki épülésünkért.  A nyári szünetre három feladatot ajánlott: gyakoroljuk az önmagunk szeretetét, a felebarátaink szeretetét és az Istenszeretetet.

 Az ünnepség egy rövid irodalmi műsorral vette kezdetét, melyet  Bátor Szilvia és Ludányiné Prém Judit tanárnő állított össze, szereplői a 10.B osztályból kerültek ki. Igazgató úr beszédében kiemelte, hogy az egész éves tanulás milyen elengedhetetlen ahhoz, hogy a nyári szünetünket nyugodt pihenéssel tölthessük. Ezután felsorolta a tanév során a bottyánosok által elért kiemelkedő versenyeredményeket, majd jutalomkönyveket adott át a kimagasló tanulmányi, közösségi és sportteljesítményekért.

A bizonyítványok átvételével hivatalosan is lezárult a 2022/23-as tanítási év és kezdetét vette a várva várt nyári szünet.

Mindannyiunknak jó pihenést, feltöltődést és sok vidám pillanatot kívánok! Vigyázzatok magatokra!

Szeptemberben találkozunk!

Tolmayerné Borbély Zsuzsanna
nevelési igazgatóhelyettes

Megszakítás