Szívből adni nem nehéz

Az adományozás egy fontos és nemes cselekedet, amellyel támogathatjuk a rászorulókat, javíthatjuk mindennapjaikat. Legyen szó pénz- vagy tárgyi adományról, mindkettő pozitív hatást gyakorol annak az életére, aki kapja – és persze a sajátunkra is azáltal, hogy tudjuk és látjuk: valóban segítettünk.

A 11.B osztály adományát Dr. Watti Jezdancher a Bugát Pál Kórház orvosigazgató-helyettese, és Dr. Halmen Mária a Gyermekosztály osztályvezető főorvosa vette át. Az átadás minden bizonnyal életünknek egyik fontos pillanata marad, hiszen beteg gyerekeknek és az őket gyógyítóknak, ápolóknak szerezhettünk örömet. Ők tudják azt – ami mindannyiunk számára oly természetes -, hogy az egészség semmivel sem pótolható. Értékét azonban csak akkor érzékeljük igazán, ha hiányától szenvedünk. Hálásak vagyunk a kórház vezetésének, amiért beengedtek minket a Gyermekosztályra, s ezáltal egy kis időre megtapasztalhattuk az önzetlen segítségadásnak a legnemesebb fokát.

Teréz anya szavaival élve: „Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat. Csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel.” Mi szívből adtunk és olyan boldogsággal, pozitív érzéssel tértünk vissza, amelyet elmondani vagy leírni lehetetlen, átélni kell!

a 11. B osztály tanulói

Megszakítás