Osztálykirándulás Sobri módra

Hozzávalók:

Huszonnégy lány (a 11.E osztályból), huszonhét fiú (a 11.A és a 11.E osztályból), három lelkes tanerő és egy élménypark, telis-tele izgalmasabbnál izgalmasabb játékokkal.

A recept:

Végy egy lányosztályt, adj hozzá egy fiúosztályt, ültesd fel őket reggel kilenc órakor a vonatra. Másfél óra vonatozás után pihentesd őket fél órát valamelyik gyorsétteremben, metróztasd őket 20-22 percet, majd rakd be őket egy másik, előre lefoglalt, Vak Bottyán feliratú vagonba. Két óra utazást követően állítsd meg az InterCityt, sétálj velük pár percet és helyezd el a csapatot a Sobri Jóska Élménypark területén lévő 4-6 személyes, konyhával és fürdőszobával rendelkező, klímás, tóparti faházakban és apartmanokban. A kevésbé fáradt diákoknak adj sporteszközöket (foci, röplabda), vacsorára rendelj pizzát, majd sétálj velük (aki még bírja, futni is lehet) a tóparton, és beszélgess a gyerekekkel hajnalig.

Másnap következhetnek az élmények (drótkötélpálya, extrém hinta, bob, airbike, elektromos gokart, hullámvasút, hófánkcsúszda, vízicsúszda, vízibicikli, lövészet, célba dobás, …) ízlés szerint. Hogy jobban bírják a megpróbáltatásokat, rendelj a csapatnak ebédet az élménypark éttermében. Délután három körül, mikor már mindenki kellően elfáradt, indulj haza a gyerekekkel a jól ismert útvonalon.

A tálaláshoz szükséges két darab osztályfőnök (Huszár Edina és Kaló István), aki mindenre gondol és mindent megszervez, valamint egy darab kísérőtanár (Nagyné Keil Magdolna), aki mindenben segít.

És aki a fogás elkészítését a 11-12. évfolyam osztályfőnökei részére ajánlja:

Kaló István
osztályfőnök

Megszakítás