Magyar Diáksport Napja

A szeptemberi hónap utolsó péntekén 2023. szeptember 29-én ismét megrendezésre került a Magyar Diáksport Napja, amely már hagyománnyá vált az iskolánkban. Ezen a napon a diákok különböző mozgásformák közül választhattak.

Egyik helyszín az udvar volt, ahol a korábban benevezett osztályok 20 perces váltással focizhattak. 14 osztály csillogtatta meg focitudását profi játékvezetők (testnevelők) és -természetesen- hangos szurkolótáborok előtt. Külön büszkék vagyunk a két lány focicsapatra! Kihasználtuk a teqballasztal adta lehetőségeket, ahol ügyességre, koncentrációra volt szükség. Emellett röplabdameccsek is zajlottak, ahol szintén nem volt szurkolásban hiány.

A külső helyszín mellett a tornateremben is röplabdáztak fiúk és lányok, s egész nap megtelt a lelátó. A mozgás szeretete, a közös játék öröme érződött.

A zsibongóban két pingpongasztal várta az érdeklődő diákokat és tanárokat. Nagy örömünkre folyamatos játék volt az asztalok mellett, lelkes tanulók és még lelkesebb pedagógusok játszottak izgalmasnál izgalmasabb szetteket.

A közös játék, közös szurkolás tartalmas napot adott az egész iskola közösségének!

testnevelők

Megszakítás