Egy délelőtt Nick Vujiciccsal

2019. október 25-én a 11.E és a 11.C osztály részt vett Nick Vujicic Higgy, remélj szeress című előadásán, amely a Budapesten a Papp László Sportarénában került megrendezésre. A délelőtti előadás kizárólag ahhoz a 12 ezer fiatalhoz szólt, akik az arénában hatalmas ovációval köszöntötték Nick Vujicic kéz és láb nélkül született motivációs trénert.

Nick magyarul köszöntötte a diákokat, majd beszéde során értékes gondolatokat osztott meg az iskolai csúfolódásról, az igaz értékekről és a kitartás fontosságáról. Kiváló előadóként sok szórakoztató történetet mesélt, így sokszor megnevettette a résztvevőket, akik máskor a könnyükkel küzdöttek a hallottak alapján.

A diákok véleménye az előadásról:

 „Ráébresztett arra, hogy miért érdemes élni, és hogy mindenki nagyon fontos, még akkor is, ha nem gondolja magát annak.”

„ Biztatott minket, hogy ne adjuk fel az álmainkat, érjük el a céljainkat. Mindenki nagyon különleges, mindenkiben más tehetség lakozik.”

„Nagy élmény volt, amire mindig emlékezni fogok. Az előadás után máshogy látom a dolgokat, és máshogy állok mindenhez. Számomra a legfontosabb mondanivalója az volt, hogy becsüljük meg azt, amink van.”

Megszakítás