Bottyános Sítábor 2024.02.09.-12. – a Hóban és a Vízen is otthonosan! 

Hófehér kalandok és vízi kanyarok színesítették a hagyományos sí- és snowboard táborunkat, amely idén is Donovalyban, Szlovákiában került megrendezésre. Ha azt hitted, hogy csak a síelés és a snowboardozás téli sport, akkor most megváltozhat a véleményed, mert idén a vízisízést is kipróbálhattuk a havas pályákon! 

A tavalyi három napos szikrázó napsütés és méteres hókupacok után, idén eső és plusz fokok vártak minket, pedig ennél jobb időpontban nem mehettünk volna, amit mi sem bizonyít jobban, mint a szombati napon megrendezett, magyar szervezésű Head Kupa lesiklóverseny és egy szlovák freestyle verseny.

Mikor az időjárás tréfát űzött velünk és esőcseppek kacsintgattak ránk, mi nem hagytuk magunkat, és inkább társasjátékokkal, jóízű beszélgetésekkel és egy kis wellneszezéssel töltöttük el az időt.

Az oktatásoknak köszönhetően mindenki megtanulta a síelés vagy a snowboardozás alapjait és/vagy haladóbb technikáit és olyan gyakran látott mosolyok ültek az arcokon, mintha csak nyertünk volna a lottón. Még azok is, akik először próbálták ki a síelést, a tábor végére már profik lettek a pályákon, és új barátságokat kötöttek a havas tájakon.

Szóval, ha te is szeretnél részese lenni ennek a felejthetetlen kalandnak, ne habozz! Jövőre újra találkozunk ugyanitt, Donovalyban, 2025. februárjában. A kérdés csak annyi: Te is ott leszel-e velünk?

Soltész Gábor
szervező testnevelő

Megszakítás