Angol verseny nyolcadikosoknak

2023. november 14.-én tartottuk az immár hagyományos angol nyelvi versenyt Gyöngyös város és vonzáskörzetének nyolcadikos tanulói részére.

Minden párosnak hat különböző teremben kellett hat feladatot megoldani maximum tíz perc alatt. Így mozoghattak is a feladatok között, és egy kicsit az iskolát is bejárhatták, megismerhették kilencedikes diákjaink segítségével.

Minden csapat kapott egy értékelő lapot, ezzel kellett meghatározott sorrendben felkeresni a termeket. A feladatokat érdekesnek, izgalmasnak, kihívásnak találták a résztvevők, mert nem a tananyagot kértük számon. Volt közöttük vicces találós kérdés, a memóriát és szókincset próbára tevő történet elmesélés, mondatbővítés, valamint kulturális érdekességeket bemutató feladatok, és még a diákok által kedvelt Kahoot!-ot és Quizizz-t is használhatták.

A résztvevő diákok lelkesen, igazi versenyszellemben oldották meg a feladatokat, érdeklődtek a megoldások iránt, nagyon ügyesek voltak.

A verseny végeztével az alábbi végeredmény alakult ki:

  1. helyezett csapat: HABIBTI
  2. helyezett csapat: ENGLISH EMPERORS
  3. helyezett csapat: TERENCE HILL.

A jutalmakat a gyöngyösi önkormányzat támogatásával tudtuk biztosítani.

Gratulálunk a csapatoknak és felkészítő tanáraiknak, és jövőre is várjuk szeretettel az érdeklődő nyolcadik osztályosokat.

angol nyelvi munkaközösség

Megszakítás