A hagyományokból építkező közösség ereje

Május 24-én néhány órára kiszakadtunk a megszokott tanítási rendből. A diákönkormányzat záró rendezvényét úgy alkottuk meg, hogy felelevenítse a pandémia miatt megszakadt tehetségkutató vetélkedőnket, a B-faktort, beszámolhassunk a DÖK nagy eseményeiről, és együtt ünnepelhessük a gyermeknapot. Hagyományainkból építkezve, mégis új formában álmodtuk meg ezt a rendezvényt, ahová meghívtuk Lázár Lottit egy kiállítás és egy interjú erejéig, hogy volt bottyánosként megmutassa nekünk, hogy egy hobbinak induló elfoglaltság hogy válik életcéllá.

Az is kiderült, hogy minden produkcióban különleges ötletek és értékek mutatkoznak meg, legyen az tanult vagy autodidakta zenei tudás, baráti csapattá szerveződött zenei produkció, saját vers, egy hihetetlen bohócszám, a tanári kórus, a 24 órás csapat fantasztikus lelkesedése vagy művészileg átlényegített néptánc. A szünetben két kiváló zenész, Noel és Bálint mutatta meg az igazi rockzene erejét. Jó volt visszaemlékezni Kolozsi Szimi és Viski Marci előadásával a 24 órás vetélkedő és a gólyaavató sikereire. Eközben a nézők szavaztak, a zsűri döntött, és a szereplők megkapták díjaikat.

Köszönjük a fellépőknek a színvonalas produkciókat, Robinak a hangosítást, Hevér tanár úrnak a színpadot, Kaló tanár úrnak a felvételeket, Laduver Attilának a fotókat, és mindenkinek a szervezésben, pakolásban, tapsolásban nyújtott aktív közreműködést.

Ludányiné Prém Judit

(A rendezvényen készített képek a galériában megtekinthetők.)

Megszakítás