A 12.E osztálytól búcsúzik osztályfőnökük

Kedves Ballagó Osztályom!

Szeretném megköszönni nektek az elmúlt éveket. Büszke vagyok rá, hogy osztályfőnökként vezethettem ezt a fantasztikus közösséget, és hálás vagyok minden pillanatért, amelyet együtt töltöttünk. Szép emlékek maradnak a gólyatáborról, a gólyaavatóról, az osztálykirándulásokról és a diáknapokról. Soha nem felejtem el azokat a pillanatokat, amikor megosztottátok velem a személyes sikereiteket és azokat a kihívásokat, amelyekkel szembenéztetek.

Az elmúlt évek során számos kihívással szembesültünk, de mindig együtt dolgoztunk azok megoldásán. A kitartás és az elszántság, amelyet az osztály mutatott, mindannyiunkat inspirált. Büszke vagyok arra, amit elértetek az elmúlt időszakban.

Azonban most eljött az ideje, hogy szárnyaitok alá vegyétek a világot, és az álmaitokat követve elinduljatok az önálló élet felé. Az elkövetkező években még számos kihívás elé fogtok kerülni, de bízom benne, hogy a közösségünkbe helyezett bizalom és az elkötelezettség, amit a közös munka során tapasztaltunk, segíteni fog titeket az élet minden területén. Nehéz búcsút mondani, de tudom, hogy mindannyiótok előtt fényes jövő áll. Remélem, hogy mindannyian hűségesen követitek az álmaitokat és sikeresek lesztek abban, amit a jövőben vállaltok.

Búcsúzóul csak annyit mondanék, hogy nagyon szerettem az időt, amit együtt tölthettünk és sok sikert kívánok nektek a jövőben.

Dénes Eliza
osztályfőnök

Megszakítás