A 12.B osztálytól búcsúzik osztályfőnökük

34 reménnyel, várakozással teli informatikus fiatal indul ma el a felnőttség útján. Már a gólyaavatón közülük kerültek ki a leglelkesebbek, és a legügyesebbek, és már akkor éreztük, hogy különleges helyet fognak betölteni az életünkben.

Akik  itt vannak,  mind győztesek. Van, aki magát győzte le, és talán ez a legnehezebb küzdelem, van, aki a lustaságát, más a szerénységét, vagy épp a forrófejűségét, és olyan is akad, aki még dolgozik a maga feladatán. Különlegesek, igazi egyéniségek ők, színesek, vibrálóak, humoruk sosem hagyja el őket, mindig riposztra készek.  Egyéniségük, tehetségük minden erejével azt az érzést erősítik, hogy a jövő biztonságban van a kezükben, mert nem csak talentumuk, de szívük is van, és ez mindennél nagyobb értékük.

Bizonyára lesz, aki nem marad ezen a pályán, de az is egyértelmű, hogy néhány tehetség gazdagítja majd az informatikus társadalmat. Nemcsak a géptermekben hagyják ott a nyomukat, hanem az egyik legemlékezetesebb október 23-i színdarabban, a diákönkormányzatban, a röplabda- és focicsapatban, a dob, vagy a gitár mellett, a matematika, angol- és informatikaversenyeken.

Emlékezni fogunk rájuk, mert a szívünkbe írták be magukat kitörölhetetlenül.

Bodócsné Dér Krisztina
osztályfőnök

Megszakítás