Vak Bottyán-díj 2018 – Csuzdi Bence

Csuzdi Bence iskolánk egyik legjobb tanulója, a 11. és a 12. osztályban is kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Osztályközösségének meghatározó, oszlopos tagja, tantárgyi versenyek állandó résztvevője. Már kilencedik évfolyamon felfigyeltek rá tanárai érdeklődő hozzáállása, szorgalma miatt. Matematika, informatika, angol OKTV versenyeken, a Nemes Tihamér Országos Informatika versenyen, a Bolyai Matematika Csapatversenyen is részt vett és nagyszerű eredményeket ért el. Nagy hangsúlyt fektetett az előrehozott angol és informatika érettségire való felkészülésre, és sikeres középfokú nyelvvizsgát szerzett angol nyelvből.

Tehetségét nem csupán a tanulmányi eredményei bizonyítják. Harmadik osztályos kora óta gitáron játszik. Iskolai műsorok szereplője, előadásával többször nagy sikert aratott. Megbízható, udvarias, segítőkész, tisztelettudó, ha az iskolát képviselni kell, akkor rá mindig lehet számítani.

Személyisége meghatározó az osztályban, segíti a többieket, korrepetál, osztálytársai számára példamutató. Munkájában törekvő és megbízható, lelkesedése a szakmai tárgyak iránt dicséretre méltó. Tudásával, magatartásával, motiváltságával, megbízhatóságával kivívta nemcsak osztálytársai, hanem tanárai elismerését is.

Megszakítás