Patócs Ákos az Év diákja 2022/23

Több éve már, hogy iskolánk nevelőtestülete elhatározta, hogy az Év diákja címmel ismer el egy,  az adott tanévben kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulót. A 2022/2023-as tanévben az év diákja címet Patócs Ákos 11. A osztályos tanuló érdemelte ki.

Ákos sokoldalú tehetség, aki mind humán, mind a szakmai tárgyak területén kiemelkedően teljesít és eredményesen versenyzik. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Az osztályközösség aktív tagja. Osztálytitkárként minden szervezési feladatot lelkiismeretesen és precízen elvégez, a rendezvényeken méltón képviseli iskolánkat és az osztályt.

Az elmúlt tanévben az Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny megyei fordulóján 1. helyezést, a Kárpát-medencei országos döntőn 11. helyezést ért el.

A Magyarok Európában állampolgári vetélkedőn csapattársaival 4. helyezést, a Bosch Műszaki Guru versenyen csapatban 2. helyezést ért el.

Kedves, nyitott személyiség, aki minden osztálytársának segít, a lemaradókat korrepetálja. Alázatával, segítőkészségével, megbízhatóságával, tudásával példa az iskola egész közössége számára. A díjat a Szent Gellért ünnepségen vehette át Igazgató úrtól. Gratulálunk neki!

Megszakítás