Nagy Mátyás kapta a Szakmai díjat

Iskolánk évek óta Szakmai-díjjal jutalmaz egy olyan végzős diákot, akit szakmája iránti alázat, szeretet, elhivatottság jellemez és kiemelkedő szakmai munkásságot végzett középiskolás évei alatt.

A 2022/2023-as tanévben ezt a díjat Nagy Mátyás 12. E osztályos tanuló kapta.

Matyi rendkívül kivételes tanuló, akinek a teljesítménye a tanulmányaiban és a közösségi életben is egyaránt megmutatkozik. Az elmúlt 4 évben kiemelkedően teljesített a tanulmányai során.

A közgazdasági szakma iránti szeretete hamar megmutatkozott. Minden évben szívesen vett részt versenyeken és mindig nagyon motivált és elkötelezett volt a szakmai fejlődés tekintetében. Legszebb eredménye, hogy a 2022/2023. tanév

Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén, közgazdasági ágazaton az írásbeli döntőben országos 1. helyen végzett, és jutott tovább a szóbeli döntőbe.

A szóbeli döntőben pedig országos 4. helyen végzett.

Matyi egy igazi vezető, aki mindenkit inspirál a körülötte lévők közül. Rendkívül aktív és pozitív jelenléttel rendelkezik a közösségi életben. Például fő szervezője volt a 24 órás Aludj máskor vetélkedőnek.

Kitartása, elhivatottsága és pozitív szemlélete nagyon nagy hatással van az egész osztályközösségre. A jutalmat a Szent Gellért ünnepen Igazgató úr adta át.

Gratulálunk Nagy Mátyásnak az eredményeihez és a díjhoz!

Megszakítás