III. Bottyán Röplabda Torna

Idén sokadszorra, zsinórban pedig már harmadszor rendeztük meg 2023. május 18.-án intézményünkben, az általános iskolások között méltán népszerű, III. Bottyán Röplabda Tornát. Ebben az évben négy csapatot hívtunk meg, akik körmérkőzéseket játszva, 3-3 meccsen bizonyíthattak. Mivel a verseny kora délutáni időpontban volt, a lelátónk szinte végig tele volt a Bottyánosokkal, akik barátaiknak, ismerőseiknek és persze régi iskolájuknak szurkolhattak és az iskolák saját szurkolótáboraival.

Így a színvonalas mérkőzések, rendkívül jó hangulatban teltek el. A torna megrendezésével meg szeretnénk mutatni az iskolánkat az általános iskolásoknak évről-évre és örömmel tapasztaljuk, hogy minden évben vannak, akik minket is választanak a későbbiekben, az egykori játékosok közül. Nálunk ugyanis nem csak a tanulmányaikat folytathatják magas színvonalon, hanem a röplabdát is komolyabb szinten.

A versenyen az alábbi eredmény született:

  1. hely: Arany János Általános Iskola
  2. hely: Gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola
    és Alapfokú Művészeti Iskola
  3. hely: II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda
  4. hely: Gyöngyösi Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola

A tornán idén már második alkalommal adtunk a győztesnek egy vándorserleget is, amit egy évig megőrizhet a bajnok, aki a tavalyi év után, újra az Arany János Általános Iskola lett.
Természetesen a helyezéstől függetlenül, minden játékos személyre szóló oklevelet kapott és egy-egy szelet csokit és üdítőt is, amiből persze jutott a testnevelőknek is.

Idén is köszönjük szépen az általános iskolás kollégáinknak a felkészítést és hogy elhozták hozzánk diákjaikat!

 Reméljük, hogy mindenki olyan jól érezte magát mint mi és hogy jövőre újra megrendezhetjük a tornát!

Soltész Gábor
testnevelő

Megszakítás