Győri Rajmond a Samsung Electronics Magyar Zrt. elismerésében részesült

Hosszú évek óta nagyon jó kapcsolatot ápol iskolánk a Samsung Electronics Magyar Zrt.-vel. Kiváló tanulmányi és versenyeredményeiért a Samsung elismerő oklevélben és nagy értékű tárgyjutalomban részesítette Győri Rajmond tavaly végzett 5/13. A osztályos tanulónkat. 

Az elmúlt tanévben is megrendezésre került az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, melynek záró rendezvényén, a Szakma Sztár Fesztiválon (ahol 54 szakmában közel 200 versenyző mérte össze az „erejét”), Győri Rajmond, iskolánk 5/13.A osztályos, elektronikai technikus tanulója megszerezte a győztesnek járó aranyérmet. Rajmond, különleges tehetségével, műszaki érdeklődésével, szakmai alázatával és kíváncsiságával minden rábízott elméleti és gyakorlati feladatot a legjobb tudása szerint, szinte kivétel nélkül hibátlanul oldott meg, s így iskolánk történetében először, megszerezte ezt a rangos díjat, ő lett az ország elektronikai technikus tanulóinak legjobbika.

Teljesítményének elismeréseként a Samsung Electronics Magyar Zrt. képviselőitől vehette át a Szent Gellért ünnepségen a cég által felajánlott televízió készüléket.

Szívből gratulálunk kiemelkedő eredményéhez!

Megszakítás