Érseki jutalom – Zeltner Domonkos

Zeltner Domonkos a 2016-2017-es tanév 12.D osztályos tanulója.  Osztályának és iskolájának megbízható tagja, és az iskolai életben való részvétele kiemelkedő mind tanulmányi mind közösségi szempontból.

Társai előtt mindig jó példával jár, személyisége értékadó a közösségben. Az osztály motorja, ünnepi műsorok koreográfusa, kreatív rendezője. Tanítási órák után korrepetálja osztálytársait németből és a gépészeti tantárgyakból.

Domonkos az iskolai életben középiskolás évei alatt ugyancsak aktív részvételt vállalt.  Diákönkormányzat tagja, a B-faktor állandó és eredményes versenyzője, a 24 órás vetélkedő alapító csapatának aktív tagja, a sítáborok, iskolai kirándulások állandó résztvevője. Ministránsként gyakran találkozhattunk vele az iskolamiséken. Minden iskolai szintű megmozdulásba szívesen kapcsolódott be.

A Vidróczki Néptáncegyüttes tagja, ennek kapcsán a különböző kulturális rendezvényeken is szerepet vállalt az iskola berkein belül is. Hitéletben példamutató, családjával együtt az Alsóvárosi Plébánia egyházközségének megbecsült tagja.

Kimagasló sportteljesítménye a csapatsportokban érhető tetten leginkább. Röplabda Diákolimpia Megyei Döntőn 1. helyezést, kézilabda Diákolimpia Megyei Döntőben 2. és 3. helyezést, labdarúgásban 1., 3. és 4. helyezést ért el csapatával.

Iskolánkban négy éven át nyújtott kiemelkedő teljesítményéért a 2016-2017-es tanévben nyerte el az Érseki jutalmat, amihez szívből gratulálunk.

Megszakítás