Érseki jutalom egy igazi közösségi embernek

2024. június 12-én tartották az Egri Főegyházmegye tanévzáró Te Deumát a frissen felújított, teljes belső díszében pompázó bazilikában. Ezen az ünnepségen adta át Dr. Ternyák Csaba egri érsek a kiemelkedő tanulmányi eredményt felmutató, példamutató közösségi tevékenységet végző diákoknak az elismerő okleveleket. Iskolánkból Szajcz Viktória 5/13.E osztályos tanuló vehette át érsek atyától a jutalmat.

Viki Istenbe vetett hite nemcsak személyes életének alapja, hanem mindennapi tevékenységeinek vezérlőelve is, keresztény hitének megélése példamutató diáktársai és mindannyiunk számára. Városunk mindkét plébániájának közösségi életében aktív szerepet vállal. Szervezője és résztvevője az ifjúsági közösségnek, a plébániák által vezetett zarándoklatoknak, táboroknak és keresztutaknak.

Viki érett gondolkodású, becsületes, jó indulatú és szerethető lány, aki alázatával, szorgalmával nemcsak tanárai, de osztálytársai elismerését is kivívta.

Kiváló tanulmányi eredménye, kitartása, elszántsága példaként szolgál diáktársai számára, hiszen mindig arra törekszik, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Viki kiemelkedő közösségi érzékkel rendelkezik. Rendszeresen vesz részt különböző diákönkormányzati és iskolai programokban. Rendkívül aktív és pozitív jelenléte az iskolai közösség életben is megmutatkozik. Segítőkészsége és empátiával teli személyisége példát mutat mindannyiunknak arra, hogyan lehet pozitív hatást gyakorolni a környezetünkre.

Sok szeretettel gratulálunk!

Tolmayerné Borbély Zsuzsanna
nevelési igazgatóhelyettes

Megszakítás