Az év diákja – Horváth Zsombor

A 2017/2018-as tanévben „Az év diákja” díjat Horváth Zsombor Ákos 10. B osztályos tanuló kapta.

Zsombor kiváló képességű tanuló, aki az eddigi években több matematika-, történelem-, illetve országos műveltségi versenyen vett részt, s emellett kiváló sportember is.

Jelentősebb eredményei:

Iskolai történelem versenyen I. helyezést, a  Zrínyi Ilona megyei matematikaversenyen IV. helyezést, a Bibliaismereti versenyen országos II. helyezést, a gyöngyösi VAMAV Sportlövész Egyesület légpuska szakosztályának versenyzőjeként a Középiskolások országos bajnokságán I. helyezést és az Országos Diákolimpián csapatban III. helyezést ért el.

Közösségi életét is aktivitás jellemzi: háttérszervezője volt az iskolai Escape from Bottyán szabadulós játéknak, adományt gyűjtött a Családok Átmeneti Otthonának, illetve az Új Nap Egyesületnek és társaival átvette a Leauge of Legends játék szervezését.

Neveltetéséből fakadóan Zsombor fegyelmezett, udvarias tanuló, akinek határozott véleményét sokan tiszteletben tartják az osztályban. Kiváló tanulási képességeit kamatoztatja, már 9. évfolyam végén megszerezte angol nyelvből a komplex középfokú nyelvvizsgát. Remélhetően jövőre is hasonlóan szép sikereket fog elérni.

Bátor Szilvia
osztályfőnök

Megszakítás