A novellák világa… az országos döntőbe vezetett

Az Eszterházy Károly Egyetem Irodalomtudományi Tanszéke idén is meghirdette tanulmányi csapatversenyét az ország 10-12. évfolyamos középiskolásai számára.

Az induló 37 csapatból a szóbeli döntőbe jutott iskolánk uniquE csapata: Jónás Vivien, Szabó Alexandra és Nagy Mátyás 10.E osztályos tanulók személyében. A verseny szervezői a hagyományos feladatokon túl izgalmas, kreatív és játékos feladatokkal várták az irodalmat kedvelő versenyzőket, ami a pandémia miatt, sajnos csak online formában került megrendezésre. A technika ördöge sokszor próbára tette a kis csapatot, de ennek ellenére sok új tapasztalattal, érzelemmel és élménnyel gazdagodtak.”…egyetértünk abban, hogy ez egy érdekes élmény volt, megtanultunk fizikailag külön, de mentálisan mégis együtt, összhangban dolgozni, virtuálisan egymással nevetni és egymásért izgulni…”

A döntőben ugyan a 7.helyen végeztek, de erre az eredményre különösen büszkék vagyunk, hiszen iskolánk tanulói nemcsak a legfiatalabb versenyzők voltak, hanem a döntős csapatok közül az egyedüli középiskolás kategória képviselői is.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Bátor Szilvia

Megszakítás