A gólyák bebizonyították: jó közösséget alkotnak                                                

Hagyományosan a diákönkormányzat szervezi a gólyaavató hét eseményeit, amelyen az előzetes feladatok teljesítése után a gólyaavató vetélkedőn mérik össze a kilencedikes osztályok az erejüket. Idén újra kiderült, hogy milyen fontos az egy alakuló közösségnek, hogy kipróbálja magát különféle kihívásokban.

Elkészültek a tablók, a versek, furcsa mesebeli vagy fürdőköpenyes alakok lepték el a sulit, egymásnak feszültek a kötélhúzók, és csütörtök délután sok izgalmas feladat során gyűjtötték a pontokat az osztályok. Természetesen eddig is sejtettük, de immár tudjuk, hogy a Bottyán idei elsősei is kiváló táncosok, szenvedélyes sportemberek, és imádnak együtt lenni. Az előzetes hetek munkája az osztályfőnökkel és a felsős mentorokkal végre beérett.

Nagy versenyben a 9. E osztály nyerte meg a gólyahét pontversenyét, ők őrizhetik a verseny vándorserlegét, és ők kapták a fődíjat, a hatalmas tortát. De mindennél nagyobb érték volt az a sok nevető, szurkoló, táncoló, egymást biztató fiatal, akik megértették, hogy érdemes a jó közösségért küzdeni.

Ludányiné Prém Judit
a diákönkormányzatot segítő pedagógus

Megszakítás